Pages

SPONSOR

Followers

sponsor

Friday, May 31, 2013

Tawlor Switf Besarkan Buah D@d@nya !!

taylor-swift-breast-implants-before-after-pics120425183818Nampak tak perbezaan kedua-dua gambar di atas?..

Temui ajal ketika melintas jalan di Taman Rasah Jaya

imageSeorang warga emas menemui ajal ketika sedang melintas jalan raya selepas dilanggar sebuah kereta di persimpangan jalan Taman Rasah Jaya dan Taman Bukit Nuri

Thursday, May 30, 2013

Mamat sakit mental


13121099237473023Rasa mamat ni sakit mental..sampai sanggup buat begini

Gila..budak bawah 10 tahun disuruh berbikin* di pameran kereta

pameran bikiniIni benar-benar sebuah pelanggaran terhadap hak asasi anak-anak.

Gambar lelaki yang mengambil kesempatan

china-dalamSeperti lelaki berbaju T-shirt kuning satu ini, seperti dilansir China Car Times, menjadi paling heboh

Gila..awek bertudung tapi berbikin*

jilbab-parahApa yang akan anda katakan kalau melihat kelakuan awek bertudung seperti ini?

Model minuman seven up yang cukup seksi

model-kalender-pria-1Model minuman ringan umumnya didominasi oleh gadis-gadis seksi dan cantik.

12 Aksi Lucu Bersama Patung

12 Aksi Lucu Seseorang Bersama Patung 1Bukan hal yang aneh melihat patung dibuat berdiri dengan kokoh. Patung -

Seksinya Emma Watson di Festival Film Cannes

MmLH6fy1NzKARPET merah menjadi ajang bagi para selebriti untuk mempamerkan gaya berbusana terbaiknya.

Gaya Selebriti Dalam Balutan Bikini

b5e0f608-960b-4d2f-a3f9-cd6cac0a0ebd_JEssicaAlbaMusim panas telah datang, para seleb mulai menghabiskan waktu di pantai. Ini gaya mereka

Wednesday, May 29, 2013

Selebriti Yang Berebut-rebut Pamer Payu**** di Golden Globe

 para-selebriti-pamer-payudara-di-ajang-golden-globe-2012Para selebriti Hollywood selalu tampil menarik di event yang besar seperti Golden Globe tahun ini. Namun, beberapa selebriti tampil dengan pakaian seksi

Kate Upton di US Chatshow

Kate-Upton1_620_1680644a-resizeModel seksi Kate Upton terlihat sangat cantik dan sensual saat dirinya mengenakan sebauh gaun warna merah darah di

Sedihnya seorang ibu

pvlrypmdBetapa sedihnya jika seorang ibu melihat anak perempuannya seperti ini

Kristen Stewart datang ke Academy Awards Pakai Tongkat

102551_kristendepanKristen Stewart hadir di Academy Awards dengan terpincang-pincang dan harus menggunakan tongkat

Kerana Menggunakan Pengubatan Radiokatif Kanser, Seorang Ibu Dilarang Bersentuhan Dengan Anak-anaknya

article-2331629-1A0714B6000005DC-197_634x648Seorang ibu tidak dapat memeluk anaknya kerana ia mengidap kanser

Aksi Kristen Stewart Acukan Jari Tengah Kepada Paparazzi

Kristen-1-e1369649981522Putus cinta memang tidak enak. Apalagi

Berpose Seksi, Lee Hyori Pamer Celana Dalam di Cosmopolitan

e47c5-hyori-cosmopolitan-2Diva seksi Korea, Lee Hyori berpose seksi di majalah Cosompolitan.

Pelakon Fast & Furious, Gal Gadot Berpose Cantik di Majalah Bello

article-2331432-1A0483A6000005DC-847_634x817-e1369716247423Salah seorang pelakon siri Fast & Furious, Gal Gadot, membuktikan bahwa ia bisa berpose sebagai seorang model

Monday, May 27, 2013

Berbogel Semasa Naik Keretapi

naked-ipad2Di bandar Wuhan, ibu kota wilayah Hubei di Central China, seorang wanita Cina telanjang dengan tenangnya sambil bermain iPad

Azab Allah : Mati Ketika Berzina

azab berzinamasyarakat diheboh dengan beredarnya gambar dua orang yang meninggal dunia ketika melakukan hubungan intim.

Patung Ballerina Simbol Baby Kim Kardashian, Girl?

2013-05-21_124847Bintang realiti Keeping Up With Kardashians, Kim Kardashian ternyata masih mahu merahsiakan jantina anak sulungnya

Buah Mariah Carey Hampir Tersembul Keluar Di Pentas.

xlupa1Penyanyi  terkenal Mariah Carey hampir mengalami situasi memalukan apabila zip gaun

Lelaki Dengan Bulu Ketiak Lebat Merupakan Calon Suami Ideal Bagi Wanita

92446-axillism_armpits_sex-300x225Selain beberapa sifat pria yang menjadi idaman kaum hawa, kejantanan lah juga menjadi salah satu faktor yang cukup diperhitungkan.

Pemuda Ini Dapat Penghargaan Setelah Meramas 1000 Payudara Wanita

ramas payudara1Sungguh dunia memang sudah semakin gila.

Fashion Disaster Memalukan Di Acara Grammy Awards

529257_106701556179514_1648441486_nGrammy Awards merupakan penghargaan tertinggi dalam industri musik dunia yang menjadi idaman para musisi dan mereka yang berkecimpung di bidang musik.

Penyanyi cantik ini tanpa sengaja mempamerkan seluar dalamnya

dalamanPenyanyi cantik Korea, Kim Greem, menjadi sebutan. Rakyat Korea ramai-ramai membicarakan insiden saat penyanyi cantik ini tanpa sengaja

Pose maut kekasih Cristiano Ronaldo, Irina Shayk di Festival Filem Cannes 2013

 irinaModel Irina Shayk posing di depan wartawan di Festival Film Cannes ke-66 di

Pelayan Restoran Tayang Lurah Tarik Pelanggan.

Pelayan Restoran Tayang Lurah Tarik Pelanggan - ramen-owner-Takako-HayakawaTakako Hayakawa, mula dikenali dengan "Ramen Bar/Snack Izakaya" adalah sebuah restoran yang sangat sesuai untuk anda menikmati

Sunday, May 26, 2013

Gwyneth Paltrow Tak Pakai Underwear

Gwyneth Paltrow (Foto: Dailymail)

cWmrrllHmrAKTRIS cantik Gwyneth Paltrow menuai sensasi kala hadir di pemutaran perdana filmnya. Ada apakah?

Saturday, May 25, 2013

Gila..abang ni terlopong tengok budak kecik bogel

13250346582246592sampai terlopong abang ni tgk budak kecik bogel...

Pasangan tertangkap tidur di tandas

image_thumb[4]Ngantuk punya pasal tidur kat mana pun tak kisah…macam pasangan diatas
dan brother kat bawah ini……

Seram! Makhluk Halus Merangkak DiKM 20.6

kutiup124-650x400KULIM – Fenomena kemalangan maut sering kali dikaitkan dengan kecuaian pengguna jalan raya, selain faktor jalan, namun bagaimana jika punca ia berlaku ‘selain daripada’ itu?

Friday, May 24, 2013

Gaun Kehamilan Kim Kardashian Dalam Seminggu Yang Bikin Geleng Kepala

images (1)Kebanyakan wanita hamil lebih nyaman dengan pakaian yang longgar dan jatuh, namun Kim Kardashian sepertinya adalah calon mama yang tak ingin ketinggalan tampil trendy

Rupa-rupanya kekasihnya ada 'batang'

manladyHarapan seorang lelaki untuk hidup bahagia dengan pasangannya berkecai selepas dia secara tidak sengaja mengetahui jantina sebenar kekasihnya ketika ..

Lady Gaga cari penderma Sperma

Lady-Gaga222Penyanyi lagu Born This Way ini lagi-lagi menarik perhatian umum melalui pemikiran anehnya.

Tiga remaja maut nahas di Tanah Merah

imageTANAH MERAH - Dua pemuda serta seorang gadis maut selepas terlibat di dalam kemalangan yang membabitkan

9 GAMBAR MEGAN FOX SELEPAS MELAHIRKAN BAYI LELAKI

megan-fox-gg-2013spMegan Fox telah melahirkan anak lelaki September tahun lalu dan beberapa hari lalu, dia telah…

Inilah Selebriti Hollywood Yang Kantoi Tidak Memakai Bra Dan Seluar Dalam ketika Di Tempat Awam

famosas-pilladas-01Dalam koleksi ini, anda akan melihat gambar artis hollywood yang terkenal kantoi tidak memakai bra dan seluar dalam,

Thursday, May 23, 2013

Gambar - Baju jarang melampau selebriti jelita hingga nampak jelas 'aset dada'

fPelakon Perancis, Frederique Bel mencuri perhatian lensa ketika muncul di Festival Filem Cannes dengan bajunya yang amat jarang.

Suami melanggan pelacur yang sebenarnya isteri Sendiri

bogelWARSAW – Seorang lelaki hidung belang terperanjat di sebuah pelacuran kerana sang pelacur yang hendak disewa ternyata isterinya sendiri.

Black dress Irina Shayk at Cannes Film Festival

169346380FB00450_All_Is_LosCould be present at the Cannes Film Festival, France is a pride for the celebrities

Hottt..Bila wajah kekasih dan isteri digabungkan

Gabungan-Wajah22113c2Pernah melihat seni penggabungan wajah gak?  kali ini dunia Wisbenbae akan memberikan liputan tentang seni penggabungan wajah. Namun, wajah-wajah yang akan digabungkan kali ini adalah wajah para pasangan selebritis dunia…..

Selebriti Hollywood berwajah Cantik,Berkaki mengerikan

astaga-ternyata-artis-cantik-ini-punya--fbbfd8Dunia Hollywood memang dipenuhi oleh artis-artis cantik yang selalu berpenampilan glamor! Namun jangan sampai tertipu oleh penampilan mereka! Kenapa?

Selebriti Hollywood berwajah Cantik,Berkaki mengerikan

astaga-ternyata-artis-cantik-ini-punya--fbbfd8Dunia Hollywood memang dipenuhi oleh artis-artis cantik yang selalu berpenampilan glamor! Namun jangan sampai tertipu oleh penampilan mereka! Kenapa?

Banyak Wanita Salah Pakai Bra, Anda Juga?

banyak-wanita-salah-pakai-bra-anda-juga

c) shutterstock

Sebagai pakaian dalam yang dapat menopang payudara, memilih bra tidak boleh sembarangan…

Payudara Terlalu Besar, Katy Perry Pakai Dua Bra Sekaligus Saat Remaja

091011_katyperryk dipungkiri, Katy Perry adalah salah satu aktris yang keseksiannya didapat kerana memiliki payudara indah.

ShareThis