Pages

SPONSOR

Followers

sponsor

Tuesday, July 16, 2013

Pasangan Kekasih Ini Nyaris Maut Kerana Terlalu Asyik Berhubungan Intim Di Dalam Kereta

PkjOfU2Bagi anda yang mempunyai kebiasaan bercinta di dalam kereta, hentikanlah tabiat buruk ini.

Pasangan dari China, ini boleh menjadi contoh. Mereka berdua hampir kehilangan nyawa kerana kereta mereka hampir terjatuh dari bangunan 18 meter tinggi

Insiden itu bermula apabila pasangan dari Changsha, wilayah Hunan, selatan China mencari tempat untuk bermadu kasih. Akhirnya, mereka parking diruang tempat letak kereta di atas bumbung bangunan yang lengang. Setelah parkir, mereka pun bermesraan. enjin kereta sengaja mereka hidupkan agar udara sejuk dan segar dapat mereka rasakan seperti menyewa di hotel. Ketika sedang asyik bermesraan, entah kerana tersenggol, butang sudah berpindah ke gear mundur.
Dan sialnya lagi, ketika suasana romantis tersebut pedal tertekan sehingga kereta bergerak kebelakang dengan cepat dan menghentam tembok. beruntunglah mereka dapat segera mengendalikan kereta dengan menginjak rem, sebelum kereta tersebut jatuh dari bangunan setinggi 18 meter tersebut.
Beruntung, kereta belum jatuh. Sedangkan kalau melihat keadaannya, keadaan itu sangat mengerikan. Sebab setengah badan kereta sudah tergantung. Sedar akan hal tersebut, siperempuan histeria ketakutan dan menjerit dari dalam kereta. Dan untungnya lagi, jeritan itu didengar oleh orang lain. Beberapa orang membantu pasangan ini keluar dari kereta. Mereka sangat malu tapi bersyukur masih boleh hidup, ungkap seorang saksi.

Sumber

No comments:

Post a Comment

ShareThis