Pages

SPONSOR

Followers

sponsor

Thursday, July 18, 2013

GAMBAR ISTERI KEDUA ASHRAF MUSLIM,

Wan Sakinah Ahmad SaburiKecoh sehari dua ini,apabila dikatakan pelakon kacak Ashraff Muslim sudah berkahwin dua iaitu dengan

gambar isteri kedua ashraff muslim Wan Sakinah Ahmad Saburi

gadis yang bernama Wan Sakinah Ahmad Saburi di Thailand.Perkara ini bukanlah gosip apabila dikeluarkan oleh media tempatan,Kosmo!.

Perkara ini diketahui apabila Ashraf hari ini hadir ke Mahkamah Tinggi Syariah Kuala Lumpur.Sehubungan dengan itu, Mahkamah Tinggi Syariah di sini hari ini membenarkan pelakon Mohd. Ashraf Muslim untuk menarik balik permohonan kebenaran poligami. Hakim Syarie Muhamad Abdul Karim Wahab mengarahkan Mohd. Ashraf untuk membayar kos mahkamah RM8,000 kepada isteri pertama, Noor Dayana Lokman.

Apapun,kami dari krew mediasiber mengucapkan selamat pengantin baru kepada pasangan ini dan mendoakan agar perkahwinan mereka dirahmati dan diberkati.Juga diharapkan kepada Ashraf Muslim, jangan lupakan tanggungjawab anda kepada isteri pertama.
Dalam pada itu, tersebar pula gambar isteri kedua Ashraf Muslim, namun kami tidak dapat pastikan adakah gambar wanita berkenaan benar-benar Sakinah atau sekadar palsu semata-mata.

Sumber

No comments:

Post a Comment

ShareThis