Pages

SPONSOR

Followers

sponsor

Sunday, May 19, 2013

Awek Paling Cantik di China!Kalah Awek Jepun/Korea!!

Portal_Kami_pix8Nama sebenar wanita ini wang jia yun, dia menetap di shenzen china. Dia menyebarkan gambarnya di internet dan membuat banyak orang bertanya-tanya

apakah dia seorang gadis atau hanya sebuah boneka cantik.
Chia-Yun telah menjadi perhatian utama di Korea Selatan dengan kedudukan carian teratas, kerana dia telah meletakkan gambar-gambar yang indah di blog nya, dan ia digambarkan sebagai “boneka impian” bagi kaum lelaki.
Setelah gambar-gambar Wang Jiayun tersebar di internet, namanya menjadi sebutan ramai bahkan namanya mendahului pencarian teratas di pelbagai portal web utama Korea pada tarikh 16 dan 17 februari 2011. Pada pada tarikh 17, jumlah kunjungan ke Web blog Wang Jiayun sudah menjangkau 3.5 juta.
Sebahagian besar gambarnya tersebar liar melalui Internet di mana ia mencapai forum dan laman web dengan peringkat teratas / tertinggi di seluruh China, Taiwan dan Hong Kong khususnya di Korea dan dia terus di gelar sebagai boneka live action blow-up.
Dengan mata bulat besar, wajah oval yang tajam, dagu runcing, tubuh seksi dan ramping kuruskaki panjang, kulit putih bersih mengingatkan saya pada tokoh Yuna di Final Fantasy watak permainan yang diminati setiap lelaki.

SumbeR

2 comments:

ShareThis