Pages

SPONSOR

Followers

sponsor

Monday, April 22, 2013

Miera Leyana Minat Lelaki Sasa Dan Miliki Wajah Macho

miera-liyana-199x300Gadis yang sebelum ini sering kali dipalit dengan gossip panas,

seperti gossip pemakaiannya yang kadang-kadang terlalu seksi dan mengakibatkan ramai pihak yang memerhati. Namun setelah sekian lama akhirnya gossip tersebut hilang bak batu digurun yang hilang apabila ditiup oleh angin.

Hari ini sudah tentu kita berada dalam keadaan kepenatan, terutamanya jejaka-jejaka dan pakcik-pakcik yang bertungkus lumus menunaikan ibadat korban (Lari topik sikit).

Hari ini jiran-jiran ZoOM korbankan 3 ekor lembu…memang letih tetapi kisah hari ini sudah pasti akan diingati oleh sesiapa sahaja yang turut bersama menjayakan majlis.

Hari ini gadis bernama Miera Leyana tampil menjawap soalan wartawan mengenai jejaka atau lelaki yang beliau sukai, dan berikut adalah jawapannya :

“Dari dulu lagi saya suka lelaki yang mempunyai badan sasa dan kacak, buatkan hati saya mudah cair. Contoh terdekat ialah Aaron Aziz, Henry Golding dan Adi Putra.

“Apabila berjumpa dengan mereka, secara automatik karakter saya berubah menjadi wanita yang sopan.

“Bagaimanapun, ini tidak bermakna saya akan mudah jatuh cinta walaupun lelaki tersebut sudah cukup kriteria pada pandangan mata saya,” katanya.

ZoOM : Apa-apalah Miera, kalau dah jumpa kahwin je la dik, maklumlah saham tengah naik tu….dan jejaka idaman anda ada ramai kat luar sana. Tetapi jangan hanya terpikat dengan wajah dan susuk badan je. Hati juga menjadi salah satu yang perlu diutamakan dalam memilih seseorang yang akan menjadi peneman hidup.

Sumber

No comments:

Post a Comment

ShareThis