Pages

SPONSOR

Followers

sponsor

Wednesday, March 13, 2013

MARIA OZAWA NAK CARI BOYFRIEND DAN KAWEN

Maria-Ozawa-Wants-To-Get-Married-04

Maria ozawa nak cari boyfriend tahun depan, quit porn job dan berkahwin bila umur masuk 30.

pada yang tak tahu siapa maria ozawa ni, google la sndiri k .

Jadi untuk isi masa lapang yang ada ni, jom fikirkan something yang tak masuk akal sekejap : Kalau ditakdirkan jodoh korang dengan maria ozawa atau maria ozawa nak kat korang, boleh ke korang terima dia? Boleh ke korang lupakan segala aksi-aksi dia dalam video-video porn selama ni? Lagi 1, apa korang nak cakap kat anak korang kalau anak korang ter-google nama maria ozawa sekali keluar pic dengan video lucah maria dulu?

Haha tak tahu nak jawap apa kan? Apa-apa pun, yang pastinya memang beerat tanggungjawap lelaki yang kahwin dengan dia nanti. Serius berat. Moga-moga ada lelaki nak kat kau lah maria ozawa.

Sumber

No comments:

Post a Comment

ShareThis