Pages

SPONSOR

Followers

sponsor

Saturday, March 23, 2013

Lihat Kkasih Dibunuh Cara Online

Qian-liu

Seorang perempuan dibunuh ketika berbincang dengan kekasihnya di China melalui webcam. Oleh kerana jarak jauh sahaja, lelaki itu tak mampu mencegah kejadian yang dilihatnya langsung di layar monitor.

Qian liu, 23 tahun, berasal Beijing nampak berusaha menyelamatkan diri ketika seorang lelaki masuk ke biliknya di York University Village, Toronto, Kanada. Padahal, waktu itu Qian liu bersembang dengan kekasihnya di China.

Pembunuhan yang belum diketahui identitinya ini mengetuk pintu bilik Liu pada pukul 1 pagi, waktu tempatan. Liu membuka pintu untuk lelaki itu. Liu kelihatan seperti tahu identiti 'tetamu' tersebut. Di sudut lain, pembunuh itu tidak tahu bahawa ada saksi yang melihat dari jauh aksi jahatnya.

Pembunuh digambarkan berkulit putih, berusia 20 an, tinggi 6 kaki dan didakwa sebagai menyukai Liu. Kekasih Liu yang berada di China sempat menghubungi sahabat Liu yang tinggal di Kanada mealui lama sosial. Sayangnya, polis muncul ke lokasi pembuuhan 10 jam setelah kejadian dan menemukan Liu sudah meninggal dalam keadaan setengah telanjang.

Pihak polis belum mengumumkan penyebab kematian dan menggunakan gambar webcam milik teman lelaki Liu yang tidak didedahkan namanya itu untuk proses penyelidikan

Sumber

No comments:

Post a Comment

ShareThis