Pages

SPONSOR

Followers

sponsor

Wednesday, March 13, 2013

GAMBAR JOLOK MATA DAN SOSIAL SHAHRINI

4

Dengar kata akan kahwin dengan usahawan dari Malaysia.Siapa la malang agaknya tu.Lihat la gambar sosial dan seksi terlampau minah ni.

Status kerakyatan teman lelaki baru Syahrini terjawab apabila pengurusnya, Reindhy mengesahkan individu berkenaan adalah orang Malaysia.
Pengesahan ini sekaligus menamatkan spekulasi mengenai hubungan cintanya bersama komposer terkenal, Anang yang dikaitkan sejak berduet bersama untuk lagu ‘Jangan Memilih Aku’Reindhy juga menolak dakwaan bahawa teman lelaki yang dikenali sebagai Bubu ini adalah skandal yang sengaja diada-adakan kerana hubungan mereka telah lama terjalin.
“Saya tegaskan disini bahawa segala informasi mengenai Bubu adalah seorang kekasih ‘coverline’ adalah tidak benar sama sekali. Mereka sudah lama berpacaran,” ujarnya.Tambahnya lagi, “Kasihan pula Syahrini sebab dia selalu berasa serba salah kerana ramai orang memandang sinis dengan hubungannya
.”Syahrini yang ditemubual ketika majlis pernikahan adiknya berteka-teki sekiranya jodohnya bertemu dengan Bubu kerana setiap perkara yang berlaku itu adalah takdir tuhan.“Siapa jodohku juga kan belum tentu dia (Bubu). Wallahu alam. Semua hanya takdir Allah, kuasa Allah.”Sumber

No comments:

Post a Comment

ShareThis