Pages

SPONSOR

Followers

sponsor

Tuesday, March 5, 2013

AWEK I BANGGA DENGAN BOTOL ARAK!!

Gambar-Budak-Pegang-Arak

Maybe ramai yang dah tengok gambar ni dalam facebook.. gambar ni diambil semasa sambutan hari lahir bersama rakan-rakan budak pompuan tu

..untung lah ada masa lagi setahun nak hidup kan...tapi tahun baru awek ni diabaikan dengan pesta haram macam ni,,kesian mak ayah dia

jom kita baca comment dia dalam facebook,,
apa yang dia kata tu macam orang yang tak ada rohani langsung kan...
awek ni cakap dia hanya mabuk dan tak buat maksiat.,.apa ke pesta liar tu tak boleh diamalkan...
arak pulak penjana untuk melakukan maksiat..awekni dah roboh agaknya..
kita yang baca pulak jangan lihat sahaja..berusahalah untuk mengelak dari kelakuan seperti awek ni..

Sumber

No comments:

Post a Comment

ShareThis