Pages

SPONSOR

Followers

sponsor

Saturday, January 5, 2013

Minyak wangi brdoa??? Apa kjadahnya smua ini??

 Umat Islam di Malaysia ni dah tak reti nak berdoa ke beb sampaikan minyak wangi yang terpaksa berdoa?? I
Apa motifnya dorang jual minyak wangi yang siap didoakan, lepas tu suruh orang ramai percaya sapa yang pakai minyak tu akan berseri wajah?? Ni semua nak syirikkan orang Islam ke?
 tak kisah kalau dorang nak berbisnes ., tapi agak-agaklahh.. Kalau dah sampai agama pun nak dijualnya.., itu dah going too far...
Sumber

No comments:

Post a Comment

ShareThis