Pages

SPONSOR

Followers

sponsor

Sunday, September 30, 2012

Maut dilanggar geng lumba

image

SABAK BERNAM - Seorang warga emas maut manakala cucu saudaranya parah setelah motosikal ditunggangi mereka bertembung sebuah motosikal…

lain dalam kejadian kira-kira jam 10 malam di Jalan Batu 8, , mangsa, Md Nor Husin, 60, maut di tempat kejadian setelah mengalami kecederaan parah di bahagian kepala.
Menurutnya,  warga emas itu yang dalam perjalanan menuju ke rumah anaknya berhampiran kawasan berkenaan bersama cucu saudaranya, Mohamad Aniq Naufal Ismail,6.
“Sebaik tiba di kawasan kejadian, sebuah motosikal lain jenis Yamaha SS ditunggang dua lelaki memasuki laluan bertentangan sebelum bertembung dengan motosikal mangsa
“Pertembungan itu menyebabkan mangsa maut di tempat kejadian berikutan kecederaan parah di kepala manakala cucu saudaranya pula parah di kepala dan badan,” katanya kepada Sinar Harian.
Mushar berkata, dua lagi penunggang motosikal, Mohd Azri Asfar,14, dan Muhamad Azhan Hafizan Mohd Jurini,15, yang mengalami kecederaan parah dihantar ke Hospital Tengku Ampuan Jemaah (HTAJ).
“siasatan awal menunjukkan penunggang bawah umur berkenaan dipercayai membonceng motosikal secara merbahaya sebelum bertembung dengan motosikal mangsa.
Sinar

No comments:

Post a Comment

ShareThis