Pages

SPONSOR

Followers

sponsor

Monday, October 4, 2010

Perbezaan Antara Isteri Dan Girlfriend

                      
Pada Pandangan SUAMI

~ Isteri macam Tv, Girlfriend macam Handphone. 
~ Dirumah tengok Tv, keluar bawak Handphone.
~ Tak ada duit jual Tv, ada duit beli Handphone.
~ Kadang-kadang.... seronok tgk Tv, tapi selalunya banyak masa habis main Handphone.
~ Tv percuma sepanjang hayat, tapi Handphone klau tak bayar servis line @ top up, taliannya akan ditamatkan serta-merta.
~ Tv saiznya besar,berat,dan dah buruk, tapi handphone cute,comel,ramping, banyak butang boleh dipicit dan boleh di bawak ke mana-mana dan bila-bila masa je.
~ Kos penyelenggaraan Tv murah je (lagipun jarang rosak), tapi Handphone ....Mak oiiii... MAHALnya... Slalu meragam lak tu.
~ Yang sadisnya, Tv ada remote control, tapi Handphone tak ada.
~ Cuma satu je kelebihan Tv, tak ada virus...Tapi Handphone..sekali kene virus, Habislah!.
~JADI JANGAN PENING KEPALA, pilihlah TV anda....(klau boleh yg PLASMA).....

2 comments:

  1. haha...boleh plak ek macam tu.. hurmm.. lelaki..lelaki..

    ReplyDelete
  2. wahhh ada juga ya, yang kaya gitu ...heheh

    ReplyDelete

ShareThis