Pages

SPONSOR

Followers

sponsor

Monday, October 4, 2010

Coretan Diriku

Hai korg hari ni tak ade cite yg best leh aku kongsi kan....Tp semuanye ok2 je  hari ni.... Malam ni rse cam bosan sgt tak tau nape???,.....tpi tetibe je ingat kat member2 skolah dlu...Dah lme gile tak jpe...Mase skolah dulu...lagi banyak gado dr bebaiknye...Tpi tu yg wat ktorg ingt satu same lain...Paling aku ingat kat member  nme Amalina ngan Alina.....Amalina ni otai ckit tpi Alina ni tak suke gado2...Die jnis yg tak brape nak bebas la (bse bapaknye grang)..Yg paling marah n suke sgt cari psal ngan aku tu nme (tak pyahla ckp nti die sman akulak)........Die ckap aku rampas pakwe die (ade ke ptut??) ....Ala,klau btul tunjuk la buktikan??? Ni main serang je (bse dak tomboy)...Padahal yg Laki tu membe abg aku.....Tp tak pe...Kite COOL je...hmm,lgi sorang nme die Fiza... Budaknye ROCK gle....Ktorg kira rapatla....Coz mak ktorg member...Dlu mse skolah rendah member tak bpe ramai...sebab aku tak cantik so.....(tak ade yg jd member aku)....Tapi ble time sukan... Ktorg semua rapat...tak kira cantik @ udoh....Tapi tu semua cite zaman2 skolah rendah... skang dah habis skolah, dah ade yg kawin,,,,yg cntinue study...yg lari uma pun ade...Lau aku tak brani lari uma... Sebab aku ni penakut.... Lau korg brani tak??????? hehe... Tapi lagi baik jgn... sebab lepas lari, last2 balik uma jgak, habis menyusahkan semua org....Betul tak??? tu pun lau pemikiran korg same cam aku la....................

4 comments:

  1. waduh...waduh gawat nie..cute bangat,,,keh2

    ReplyDelete
  2. wah jelez..licinya muka..cemane jaga tu??

    ReplyDelete
  3. z33s.....

    |||||| ^_^ |||||||

    i'm sorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy


    ^_^ keep smile

    ReplyDelete

ShareThis